Tjänster

lastninglossningMotor-Ola Maskiner AB erbjuder allt inom lyft, lastning, lossning, transporter och återvinning. Vårt arbetsområde är huvudsakligen Ludvika, Smedjebacken och Fagersta med omnejd. Våra kunder är företag och privatpersoner, stora
som små. Ingen kund är för liten för oss.

Vi har teleskoplastare i olika storlekar från 13 meters lyfthöjd till 25 meters lyfthöjd, med olika redskap t.ex personkorgar som är 4,5 meter bred, lyftarmar med vinsch, materialkorgar, olika gafflar, betongskopor, smala återfyllnadsskopor, lyftarmar, avfallsskopor. Till samtliga teleskoplastare finns det fjärrkontroll som vi kan styra funktionerna med, speciellt smidigt vid taklyft där vi har dålig sikt.

 

 

Vi har hjullastare i olika storlekar från 14 ton till 21 ton medlyftkapacitet upp till 11 ton. Det finns olika redskap till hjullastare som t.ex lyftarm, gafflar, långgafflar, bredgafflar,skopor, snöblad och sandskopa. För de mindre projekten har vi bm skopor för avfall.

IMG_3416Vi har mobilkranar som når från 30 meter till 52 meter hydrauliskt och om vi jibbar ut så når vi ytterligare 15 meter respektive 19 meter till maximala 45 meter respektive 71 meters lyfthöjd. Till kranarna har vi lyftgaffel, betongbasker, automatisk sopskopa, hängkorg för personlyft och olika typer av lyftok.

Vi har en Bod/Kranbil som vi kan lyfta och transportera det mesta med. Vi når 28 meter i sida med den och där kan vi lyfta 600kg.På kranbilen har vi en vinsch som gör att det går extra smidigt att lyfta saker på plats.

 

 

Vi har lastväxlarbilar och liftdumperbilar som vi ställer ut flak och containers
med. Vi har olika storlekar på flak och containers. Lastväxlarflak från
15m3 till 38m3, liftdumpercontainers från 6m3 till 14m3. Med våra bilar levereras också sand, sten och grusmaterial samt anläggningsjord och matjord. Vi har även släp till lastväxlarna som gör att vi kan få med oss ca 120m3 material. Ring och fråga oss!

Vi transporterar allt avfall till vår egen återvinningscentral och där sorteras allt material upp i olika fraktioner. Återvinningscentralen ligger i Gonäs Hytta ca 3,5 km från Ludvika. Där krossar vi returträ till flis som sedan blir värme i hushållen i Ludvika. Vi krossar även betong och porslin på området. Vi köper in järn och metallskrot, vi väger erat skrot på vår ackrediterade fordonsvåg.

Vi har grävmaskiner för stora och små jobb.

 Storlekar mellan 10 ton till 25 ton.snorojning

 

 

Vi har hållit på med snöröjning och halkbekämpning i över 50 år i Ludvika. Vi transporterar även bort snön där det behövs!